Verbetering afdeling Neonatologie en aankoop spoedkar

Project: Verbetering afdeling Neonatologie en aankoop spoedkar voor de pasgeborene.

Inleiding:
Binnen de kraamafdeling van het Matata ziekenhuis is onlangs een nieuwe afdeling opgericht: de Neonatologie. De Stichting Matata Children's Hospital doneerde afgelopen jaar een couveuse aan deze nieuwe afdeling. In de couveuse kunnen pasgeborenen, die in slechte conditie verkeren, worden opgevangen en gemonitord. De afdeling Neonatologie mist echter nog bepaalde items zoals een spoedkar voor de pasgeborene en muurrekken  waarop benodigdheden voor de afdeling veilig kunnen worden opgeborgen en bewaard.

Verklaring voor benodigdheden: Met het ontbreken van een spoedkar en de nodige muurrekken voor de opslag van benodigdheden vraagt het ziekenhuis om ondersteuning om deze twee middelen te kunnen kopen met als doel de kwaliteit van zorg van de pasgeborenen te kunnen verbeteren.

Geschatte kosten:

Wisselkoers: Euro 1 = Kshs 105