Werkbezoek aan het Matata Children's Hospital

Geplaatst op 04/05/2016

Onze voorzitter, mevrouw Jacqueline van Hoorn, gaat samen met Yvonne Hendriksen (mede oprichtster van de stichting MatataChildren's Hospital Kenya), op werkbezoek.

Zij vertrekken 6 mei 2016 naar Kenia, en zullen een officieel bezoek brengen aan het Matata Hospital in Oyugis. Doel van dit werkbezoek is dat Yvonne Hendriksen de officiële opening gaat verrichten van de nieuwe God Ber Primary School. Deze is gerenoveerd via de stichting Matata, met behulp van de Order of Malta Switzerland. Ook zal zij de opening gaan uitvoeren van de Oredho Deep Borehole.

Naast deze activiteiten zullen zij ook de gedoneerde projecten 2015 controleren en er fotoreportages van maken, zodat de donateurs kunnen zien wat er met hun donaties is bereikt.