Schenking voor de aanleg en realisatie van handwaterputten voor de Nyalianga dorpsgemeenschap en voor de Korayo dorpsgemeenschap

Geplaatst op 05/06/2017

Op 5 Juni 2017 hebben wij bericht ontvangen van de Gebroeders van den Boschstichting dat zij een schenking hebben gedaan van in totaal 9290 € voor de aanleg en realisatie van handwaterputten voor de Nyalianga dorpsgemeenschap en voor de Korayo dorpsgemeenschap.

Wij hebben gelijk dokter John Malago gebeld om hem dit belangrijke nieuws te laten weten, hij gaat dit nu vertellen aan deze dorpsgemeenschappen.

De bouw van deze waterputten betekent een grote vooruitgang voor zowel de Nyalianga als de Korayo dorpsgemeenschap, want hierdoor krijgen zij binnenkort toegang tot schoon en veilig drinkwater.

Heel hartelijk dank voor deze prachtige donatie.