Nieuwe bloeddrukmeters in gebruik genomen!

Geplaatst op 03/07/2018

Een tijd geleden heeft een Menno Aukes, geld gedoneerd om 10 nieuwe bloeddrukmachines aan te schaffen voor het Matata ziekenhuis. Deze bloeddrukmachines zijn een belangrijke uitbreiding van de ziekenhuis apparatuur omdat er tot nu toe maar 5 bloeddrukmachines in het hele ziekenhuis aanwezig waren. Dit betekende dat de machines van afdeling naar afdeling verplaatst werden. In kritieke situaties met zieke patiënten kon het niet aanwezig zijn van een bloeddrukmachine belangrijk tijdsverlies opleveren. Door deze geweldige donatie zal er nu op elke afdeling in het ziekenhuis een bloeddrukmeter aanwezig zijn, wat betere zorg voor de patiënten op zal leveren!

We willen Menno Aukes bij dezen graag nogmaals hartelijk danken voor zijn belangrijke donatie!