Geweldige opbrengst kunstmarkt van basisschool Klein Heyendaal!

Geplaatst op 23/01/2018

In oktober 2017 organiseerde basisschool Klein Heyendaal een kunstmarkt om geld op te halen voor de bouw van een waterput nabij een basisschool in Kenia. In december kregen wij het geweldige nieuws dat met de kunstmarkt een bedrag van maar liefst 5300 euro was opgehaald. Met dit bedrag werd niet alleen de bouw van een waterput mogelijk gemaakt, maar was er zelfs 688 euro over. Van dit bedrag werd een zuurstofconcentrator gekocht, ter ondersteuning van baby’s met ademhalingsproblemen net na de geboorte.

De stichting Matata en het personeel van het Matata ziekenhuis zijn basisschool Klein Heyendaal ontzettend dankbaar voor het organiseren van de kunstmarkt en het geld wat daardoor gedoneerd kon worden!

Januari 2018