Bestuursleden van de Stichting Matata bezoeken in oktober 2012 het Matata Children's Hospital Kenya

Geplaatst op 29/04/2012

De bestuursleden Ad Festen, Jacqueline van Hoorn en Hanne Hulshuizen-Verdonk van de Stichting Matata gaan in oktober 2012 een bezoek brengen aan het Matata Children’s Hospital in Kenia.

Het doel van dit werkbezoek is om, samen met dr. John Malago en zijn staf:

• afgesloten projecten te evalueren;
  • stand van zaken van lopende projecten te bespreken;
  • haalbaarheid van nieuwe projecten te bekijken;
  • wensen met betrekking tot optimalisering van het Matata Children’s Hospital te inventariseren.

Tijdens het werkbezoek zal de opening plaatsvinden van de Ongamo Dispensary en het centrum voor spoedeisende zorg. En zullen de bestuursleden interviews afnemen met de Community Health Workers, cliënten en community leden van de dispensaries.

Naar aanleiding van dit werkbezoek zal er door het bestuur een verslag uitgebracht worden aan de donateurs van de desbetreffende gefinancierde projecten.

Mei 2012