De Stichting Matata Children’s Hospital Kenya wil directe hulp bieden aan allen die medische hulp of verzorging nodig hebben in het Matata Hospital én in de omgeving van het ziekenhuis.

Tevens hecht de Stichting veel belang aan het geven van voorlichting aan meisjes en jongens om zo te trachten het aantal Aids besmettingen terug te dringen.
Deze voorlichting wordt gegeven door speciaal daarvoor door John Malago opgeleide vrijwilligers.

De Stichting wil dit realiseren door:

• Het optimaliseren van het Matata Children’s Hospital zowel op medisch- als huisvestingsgebied;
  • Geneesmiddelen te verstrekken;
  • Vrijwilligers op te leiden zodat zij voorlichting kunnen geven aan de plaatselijke bevolking met als doel nieuwe HIV besmettingen te voorkomen.

Lees meer over de Stichting in het Jaarverslag 2015 en onze Informatiefolder – augustus 2014.

Er is nu een fraaie overzichtskaart beschikbaar met alle dispensaries van het Matata Children Hospital – Maart 2014.

Kuehne + Nagel sponsort de Stichting Matata Children's Hospital Kenya.

Imhotep Medical Products B.V. sponsort de Stichting Matata Children's Hospital Kenya.